Strama

Celulă robotizată RoboClean

Inline sau Stand-Alone: RoboClean de mare precizie

Website: www.strama-mps.de

Celula robotizată RoboClean, indicată și pentru debavurare cu presiune înaltă, curăță piese având o mare productivitate și flexibilitate. Poate fi montată de sine stătător sau în combinații, de exemplu cu ProMoClean®.

Pentru operațiuni complexe de curățare

Cerințe ridicate privind calitatea, precum curățare perfectă, debavurarea cu presiune înaltă sau uscarea perfectă a pieselor nu mai pot fi excluse din procesele de producție din industria de automobile sau a componentelor. În același timp cresc și cerințele pentru productivitate, flexibilitate și economie. În acest punct construcția de utilaje convenționale și-a atins limitele, deoarece sunt necesare discipline specializate. Fără o integrare a automatizării, un concept de comandă și control descentralizat și sisteme de alimentare/transport inovative, operațiunile de curățare de acest fel în ritmul și la calitatea cerute nu sunt posibile. Celula robotizată standard RoboClean este concepută pentru fiecare caz în parte, pentru piese cu geometrie complexă, în serie mică sau variată. Presiunea apei, distanța și geometria duzelor, precum și timpul de procesare trebuiesc reglate în funcție de piesă. Datorită prinderii flexibile a piesei, sistemul performant Allrounder cu șase grade de libertate prelucrează pe lângă suprafețe și intersecții ale acestora, găuri înfundate și filetate, pe toate părțile piesei.

Specificațiile beneficiarului referitoare la produse determină conceperea instalației, la care se dă o atenție deosebită unei standardizări la cel mai înalt nivel. În toate celelalte cazuri vă rugăm să luați legătura cu noi pentru a discuta soluții individualizate.

strama-roboterzelle01strama-roboterzelle02

Curățarea pieselor cu un plus de automatizare

30 de ani de experiență în domeniul automatizării își spun cuvântul

Specialiștii în automatizare dau tonul în optimizarea proceselor în producție. Un sistem de automatizare performant economic reduce timpul de tact și asigură un grad maxim de curățare. Strama-MPS își completează cunoștințele în domeniul construcției de utilaje cu mulți ani de experiență în sistemele de automatizare.

Soluții robotizate liber programabile

În cazul în care piesele sunt transportate la instalația de curățare pe suporți, sistemele de prindere pot fi încărcate și, la terminarea curățării, descărcate direct de către roboți. Se pot integra fără probleme celule robotizate modulare cu comandă separată în instalații deja existente. Pentru a evita transportul impurităților în instalație sunt prevăzute graifere separate pentru piesele necurățate, respectiv pentru cele curățate.

Sisteme de manipulare specifice

Dacă piesele sunt aduse în vrac, putem concepe un sistem de manipulare adaptat exact specificațiilor pieselor. Piesele sunt mai întâi separate, apoi sunt aduse în poziția corectă și transportate la sistemul de prindere.

automation-reinigen02 automation-reinigen03