Elba


Sistemul ideal de spălare cu două băi, tip insulă în fluxul tehnologic.

Folosind sistemul ELBA, dezvoltat de compania MAFAC, aveţi soluţia adecvată pentru curăţirea în regim industrial a pieselor prin spălare cu soluţii apoase, rezolvănd astfel în mod individual şi sigur, multiplele cerinţe impuse. Întreprinderile de prelucrare a metalelor, atelierele mecanice, de galvanizare, sectorul de tratamente termice sau cel de vopsire şi lăcuire precum şi furnizorii de piese şi componente din domeniul construcţiei de autovehicule pot beneficia de avantajele oferite de maşina MAFAC ELBA.

Utilizată central sau ca insulă în producţie, ELBA este alternativa raţională care răspunde cerinţelor ridicate ale procesului de curăţire, fiind indispensabilă oricărui producător modern. ELBA este compactă, uşor de deservit, performantă şi corespunde condiţiilor de protecţie a mediului.

Particularităţile instalaţiei ELBA constau în sistemul cu două băi, în tehnica integrată de uscare cu aer cald şi panoul tip Touchscreen. Fără complicaţii, aveţi posibilitatea de a crea şi memora programe de curăţire proprii. Pe tot parcursul fazei de spălare, ecranul indică textual desfăşurarea întregului proces de curăţire. Cu maşina MAFAC ELBA curăţaţi optim, beneficiind de o eficienţă ridicată.

Doriţi mai multe informaţii? Downloadaţi acum:


Prospect Elba, engleza


Prospect Elba, franceza