MAFAC, spalare cu solutii apoase

MAFAC, un expert în domeniul spălării industriale cu soluţii exclusiv apoase, producator de masini care răspund celor mai exigente standarde.

Site-ul companiei MAFAC :
www.mafac.de

Compania MAFAC a fost înfiinţată în anul 1968 de către Ernst Schwarz, în localitatea Alpirsbach din munţii Pădurea Neagră, Germania. Ca răspuns la schimbările de pe piaţă, în anul 1974 compania a început dezvoltarea şi producţia primelor maşini de spălat piese, proces care continuă şi astăzi. Aceasta a condus la introducerea in anul 1991 a noilor tehnologii de spălare cu soluţii apoase, care satisfac cele mai noi cerinţe ale “German Water Resources Act”. Numele MAFAC se identifică în întreaga lume, în interesul clienţilor săi, cu cel al curăţirii ecologice a pieselor.


MALTA


PALMA


ELBA


JAVA


KEA

Sistemul de rotaţie a duzelor de spălare, o invenţie patentată a firmei MAFAC.

Toate maşinile produse de firma MAFAC spală exclusiv cu soluţii apoase şi se disting printr-o tehnică deosebită de spălare, bazată pe rotirea duzelor, simultană şi în sens opus rotirii coşului cu piese de spălat. Această invenţie permite curăţarea mai eficientă a pieselor prin armonizarea parametrilor procesului de spălare, adică a efectului mecanic, detergentului, temperarurii şi duratei lui.

Maşinile MAFAC au o deservire simplă, având o interfaţă utilizator programabilă cu PLC, au una sau mai multe băi de spălare-clătire-conservare, echipamente de separare si colectare a uleuiului, pot fi dotate cu sisteme de imersie rapidă a pieselor, curăţare cu ultrasunete, dedurizarea sau reciclarea apei, uscare cu vacuumare sau alimentare automată cu piese aflate in coşuri.

gezieltreinigen
In fiecare zi , producătorii de piese cu un design complex se confruntă cu provocarea de a facilita modul de curățare al pieselor cu zone dificil de curatat , cum ar fi degajări , găuri oarbe sau canale complicate. În cele mai multe cazuri , sunt investite resurse valoroase și mult timp in curatarea zonelor ușor de curatat in timp ce contururile interioare ascunse nu respectă specificațiile stricte.

Pentru aceste cerințe , MAFAC a dezvoltat un nou proces de curățare, clătire și uscare a anumitor secțiuni ale piesei , care se adresează în special producătorilor de sistemele hidraulice și industria Diecasting.

Beneficiari ai echipamentelor noastre:

ALCOA, ASF Thomas Industries, Atlanta, Behr, ROBERT BOSCH, BOSCH-Rexroth, Borg-Warner, Contitech, Daimler Chrysler, Denison, Eberspächer

ETO, Festo, Flex Porter + Cable, Freudenberg, Gillet, Grohe, HALDEX, Handtmann, Hella, Hensold, Honsel, Hydac, Husky, IFM, IMI-Norgren, IMS-Gear

Kärcher, Kolbenschmidt, Leybold, MAHLE, MIELE, MTU, OPEL, Pierburg, REGE, Rolex, SEW, Schaltbau, Schüle, SIEMENS VDO, SNR Roulements

Trumpf, TRW, Valfond, Viessmann, Wincor-Nixdorf, ZF.

Pe lângă programul de maşini de serie, prezentat mai jos, firma MAFAC produce şi maşini speciale, la cererea clientului.

Doriţi mai multe informaţii? Downloadaţi acum:


Catalog general maşini MAFAC, în Română