All in one

Instalaţiile de spălat care integrează cel mai bine know-how-ul acumulat şi ne reprezintă în acest domeniu sunt cele din seria “ALL IN ONE”, maşinile-tunel ideale în cazul spălării şi uscării eficiente a obiectelor sortate, de diferite dimensiuni.

Firma noastră este o firmă de vârf la nivel european. Această onorantă poziţie o datorăm inovativităţii, calităţii ridicate şi constante a instalaţiilor noastre, orientării spre necesităţile clienţilor la toate nivelele de activitate.

Creşterea continuă a cerinţelor de calitate a produselor impune găsirea unor soluţii calitative şi eficiente în spălarea / curăţirea şi uscarea ambalajelor / mijloacelor de transport ale acestora.

Flexibilitatea cerută de spălarea şi uscarea KLT-urilor, a tăvilor termoformate pentru transportul pieselor, a navetelor, a paleţilor, a diverselor folii separatoare…, de diferite dimensiuni, este satisfăcută pe deplin de seria “ALL IN ONE”, în condiţiile obţinerii performanţelor maxime de spălare şi uscare cu consumuri energetice minime..

Capacitatea de spălare a acestor maşini este de 150 – 1200 KLT / oră, la o performanţă de uscare de până la 0g rest apa / KLT.