Masini de spalat KLT – tavi – paleti

Maşinile produse de firma MTV-PEBÖCK vă garantează spălarea şi uscarea eficientă a tuturor tipurilor de KLT, tăvi termoformate, paleţi,..
PEBÖCK este o marcă de succes în toata Europa.

Site-ul companiei PEBÖCK : www.peboeck.at

Firma noastră este o firmă de vârf la nivel european. Această onorantă poziţie o datorăm inovativităţii, calităţii ridicate şi constante a instalaţiilor noastre, orientării spre necesităţile clienţilor la toate nivelele de activitate.

Încă din anul 1982 prima maşină PEBÖCK de spălat navete a cucerit piaţa europeană. Spiritul inovator combinat cu experienţa solidă acumulată reprezintă baza tehnicii avansate a produselor noastre şi a performanţei ridicate a întreprinderii noastre. Prin cunoştinţe profunde ale tehnicii spălării aplicate în dezvoltare, producţie şi managementul de proiect, oferim clienţilor noştri soluţii de cea mai bună calitate.

Oferta noastră cuprinde în domeniul „NON-FOOD“ maşini şi instalaţii de spălare a KLT-urilor, navetelor, cutiilor de plastic, a tăvilor termoformate pentru transportul reperelor, a paleţilor de plastic, a foliilor / plăcilor de separare, a diferitelor recipiente speciale pentru:

  • Industria de componente pentru automobile;
  • Industria constructoare de maşini;
  • Industria farmaceutică;
  • Servicii de spălare;
  • Industria chimică.

În industria alimentară, peste o suta de maşini PEBÖCK in România şi mai mult de 4.000 în Europa deservesc firme de prim rang.

MAŞINILE “ALL IN ONE”, PERFORMANŢĂ MAXIMĂ LA COSTURI DE EXPLOATARE MINIME!

Beneficiari ai echipamentelor noastre: